24 Kitchen

24 Kitchen

08:50
info
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Kuvar Pavlov preobražuje otopljeni šećer u fine ledene kristale i servira sladoled od karamele na dva načina: kao elegantan dezert sa čokoladnom penom i na štapiću, što je pogodno za žurke.
09:20
info
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Postoji izreka da su pistaći hrana bogova.
09:50
Jednostavno: Remon Blan
Jednostavno: Remon Blan
Remon često smatra da manja jela iz našeg repertoara, takođe zaslužuju da se nađu na sredini stola, tokom večere.
10:50
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadijine kulinarske avanture
Nadija odlazi u Škotsku. Sa skupljačem hrane Gerijem Goldijem, Nadija skuplja biljke divlju medveđu šapu i morski trozubac, od kojih pravi badži i ljutkasti čatni.
11:25
info
Prijatno
Prijatno
Stojanova omiljena jela su netradicionalna, ali od tradicionalnih sastojaka.
12:00
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
U ovoj epizodi saznaćemo šta znači "zaseka". David Skoko će preobraziti paštetu od slanine u elegantno predjelo. Zatim će spremiti teleću džigericu sa palentom. Za desert, poširane kruške u vareniku.
12:30
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
Avantura počinje sa 800 g suvog bakalara, koji će za 24 sata težiti bar 5 kg. Zatim sledi praznični recept koji čitav dan u porodici Skoko sprema čak petoro ljudi. Ipak, David Skoko je mađioničar!
13:00
info
Novi Zeland sa Džimijem Doertijem
Novi Zeland sa Džimijem Doertijem
Džimi sakuplja školjke sa ribarom koji je izmislio izuzetan metod uzgoja, pa odlazi u vinsku zemlju Blenhajm gde sokolar grabljivicama štiti vinograde.
14:00
info
Čupavi bajkeri idu na sever
Čupavi bajkeri idu na sever
Ove nedelje Čupavi bajkeri nastavljaju svoju severnu odiseju u okrugu Nortamberlend.
15:00
info
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver i njegov prijatelj Tobi Patok otvaraju nov restoran u Australiji.
16:00
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadijine kulinarske avanture
Na zapadu države, Nadija obilazi proizvođača džema i obilazi uzgajivača belog luka. Nadija priprema krofne, peciva, letnju salatu i kornvolski krem čaj.
16:40
info
Prijatno
Prijatno
Stojanova omiljena jela su netradicionalna, ali od tradicionalnih sastojaka.
17:10
info
Prijatno
Prijatno
Lora i Stojan predstavljaju zanimljive recepte i korisne savete za različite prilike.
17:25
info
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Svi sanjamo o tome da započnemo dan bogatim doručkom i da uz popodnevnu kafu pojedemo neki lep dezert.
17:50
info
Put začina: Šejn Delija
Put začina: Šejn Delija
U sedmoj epizodi serijala Šejn odlazi u Iran. Ova zemlja je izvor jedne od najvažnijih kulinarskih tradicija - persijske kuhinje.
18:25
info
Put začina: Šejn Delija
Put začina: Šejn Delija
Šejn putuje putem svile kako bi upoznao nomade koji održavaju u životu drevne tehnike pekarstva.
19:05
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
U ovoj epizodi saznaćemo šta znači "zaseka". David Skoko će preobraziti paštetu od slanine u elegantno predjelo. Zatim će spremiti teleću džigericu sa palentom. Za desert, poširane kruške u vareniku.
19:30
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
Avantura počinje sa 800 g suvog bakalara, koji će za 24 sata težiti bar 5 kg. Zatim sledi praznični recept koji čitav dan u porodici Skoko sprema čak petoro ljudi. Ipak, David Skoko je mađioničar!
20:05
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Meksiko je svetski poznat po festivalima. U grad Uamantla, hiljade ljudi dolazi na jednu noć, da bi videli ulice pretvorene u tepih cveća, od 8 km.
20:35
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čak Hjuz stiže u Oahaku, i odlazi do štanda za prodaju meksičke pice Tlajude, koja se servira do kasno u noć.
21:00
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Džejms nastavlja svoju avanturu, istražujući kauboje u blizini Fort Vorta. Ova regija je poznata po farmama za uzgajanje goveda iz 19. veka. Džejms vežba hvatanje stoke i kuva ispred stočnih pijaca.
22:00
info
Čupavi bajkeri idu na sever
Čupavi bajkeri idu na sever
Ove nedelje Čupavi bajkeri nastavljaju svoju severnu odiseju u okrugu Nortamberlend.
22:55
info
Novi Zeland sa Džimijem Doertijem
Novi Zeland sa Džimijem Doertijem
Džimi sakuplja školjke sa ribarom koji je izmislio izuzetan metod uzgoja, pa odlazi u vinsku zemlju Blenhajm gde sokolar grabljivicama štiti vinograde.
23:55
info
Prijatno
Prijatno
Stojanova omiljena jela su netradicionalna, ali od tradicionalnih sastojaka.
00:30
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadijine kulinarske avanture
Na zapadu države, Nadija obilazi proizvođača džema i obilazi uzgajivača belog luka. Nadija priprema krofne, peciva, letnju salatu i kornvolski krem čaj.
01:05
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Meksiko je svetski poznat po festivalima. U grad Uamantla, hiljade ljudi dolazi na jednu noć, da bi videli ulice pretvorene u tepih cveća, od 8 km.
01:35
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čak Hjuz stiže u Oahaku, i odlazi do štanda za prodaju meksičke pice Tlajude, koja se servira do kasno u noć.
02:00
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Džejms nastavlja svoju avanturu, istražujući kauboje u blizini Fort Vorta. Ova regija je poznata po farmama za uzgajanje goveda iz 19. veka. Džejms vežba hvatanje stoke i kuva ispred stočnih pijaca.
02:45
Jednostavno: Remon Blan
Jednostavno: Remon Blan
Remon često smatra da manja jela iz našeg repertoara, takođe zaslužuju da se nađu na sredini stola, tokom večere.
03:30
info
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver i njegov prijatelj Tobi Patok otvaraju nov restoran u Australiji.
04:15
info
Prijatno
Prijatno
Stojanova omiljena jela su netradicionalna, ali od tradicionalnih sastojaka.
04:40
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadijine kulinarske avanture
Na zapadu države, Nadija obilazi proizvođača džema i obilazi uzgajivača belog luka. Nadija priprema krofne, peciva, letnju salatu i kornvolski krem čaj.
05:10
info
Put začina: Šejn Delija
Put začina: Šejn Delija
U sedmoj epizodi serijala Šejn odlazi u Iran. Ova zemlja je izvor jedne od najvažnijih kulinarskih tradicija - persijske kuhinje.
05:35
info
Put začina: Šejn Delija
Put začina: Šejn Delija
Šejn putuje putem svile kako bi upoznao nomade koji održavaju u životu drevne tehnike pekarstva.
06:00
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Meksiko je svetski poznat po festivalima. U grad Uamantla, hiljade ljudi dolazi na jednu noć, da bi videli ulice pretvorene u tepih cveća, od 8 km.
06:25
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čak Hjuz stiže u Oahaku, i odlazi do štanda za prodaju meksičke pice Tlajude, koja se servira do kasno u noć.
06:50
info
Čupavi bajkeri idu na sever
Čupavi bajkeri idu na sever
Ove nedelje Čupavi bajkeri nastavljaju svoju severnu odiseju u okrugu Nortamberlend.
07:50
info
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver i njegov prijatelj Tobi Patok otvaraju nov restoran u Australiji.