24 Kitchen
06:00
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Meksiko je svetski poznat po festivalima. U grad Uamantla, hiljade ljudi dolazi na jednu noć, da bi videli ulice pretvorene u tepih cveća, od 8 km.
06:25
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čak Hjuz stiže u Oahaku, i odlazi do štanda za prodaju meksičke pice Tlajude, koja se servira do kasno u noć.
06:50
info
Čupavi bajkeri idu na sever
Ove nedelje Čupavi bajkeri nastavljaju svoju severnu odiseju u okrugu Nortamberlend.
07:50
info
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver i njegov prijatelj Tobi Patok otvaraju nov restoran u Australiji.
08:50
info
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Sufle parfe. Ne morate da znate francuski da biste znali da je u pitanju savršenstvo kulinarstva. Kuvar Pavlov pokazaće dve vrste suflea, jedan klasičan i jedan pravljen od marakuje.
09:25
info
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Svi sanjamo o tome da započnemo dan bogatim doručkom i da uz popodnevnu kafu pojedemo neki lep dezert.
09:55
info
Božićna gozba: Remon Blan
Najpoznatiji francuski kuvar u Britaniji, Remon Blan, pomoći će vam da napravite raskošan francuski božićni meni sa predjelima, glavnim jelima, desertima i veličanstvenim Bouche de Noel.
11:10
info
Prijatno
Lora i Stojan predstavljaju zanimljive recepte i korisne savete za različite prilike.
11:25
info
Prijatno
Aroma peciva podseća na lepa porodična okupljanja. Prvo su na meniju perece od integralnog brašna i sira.
11:55
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko deli meni za praznike, za prave gurmane. Počinje receptom za savremenu fritatu inspirisanu Denizom Zembom. Glavno jelo je mekano goveđe meso u mirisnom sosu.
12:20
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko sprema jela za gurmane. Od škampa i nekoliko zrelih paradajza pravi prelepo predjelo. Iz ribarskih mreža vadi neke nepoznate ribe i pravi od njih brudet bez kostiju.
12:55
info
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Rik otkriva istoriju i najbolju pripremu jorkširskog pudinga. Iza kaše od graška uživa u piću i prisećanju na svog književnog heroja Dž. Betjemana pa ide u najveću fabriku tofua u Britaniji.
13:30
info
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Pisac o hrani Gurdip Lojal vodi Rika u obilazak najbolje indijske hrane Lestera. Tu je i priča o tome kako je mlin spasila potražnja za čapati brašnom.
14:10
info
Čupavi bajkeri idu na sever
Ove nedelje, Čupavi bajkeri voze se kroz neverovatnu lepotu okruga Pik koji svake godine ga poseti 13 miliona ljudi.
15:05
info
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver i njegov prijatelj Tobi Patok otvaraju nov restoran u Australiji.
16:05
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadija je u Velsu i uči od uzgajivača ovaca Ričarda Roderika, kako da postane pastir. Nadija priprema Ričardu jagnjeću bunu serviranu sa "naan" lepinjom i belim lukom.
16:45
info
Prijatno
Aroma peciva podseća na lepa porodična okupljanja. Prvo su na meniju perece od integralnog brašna i sira.
17:05
info
Prijatno
Lora i Stojan predstavljaju zanimljive recepte i korisne savete za različite prilike.
17:20
info
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Skandinavci su poznati po raznolikim kolačima koje serviraju uz kafu.
17:50
info
Put začina: Šejn Delija
U devetoj epizodi serijala "Put začina: Šejn Delija" kuvar putuje od Isfahana, glavnog grada drevne Persije, do Teherana, koji je centar savremenog Irana.
18:20
info
Put začina: Šejn Delija
Nakon putovanja od skoro dve hiljade kilometara i nakon istraživanja dve hiljade godina kulinarske prošlosti, Šejn stiže na sever Irana.
18:55
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko deli meni za praznike, za prave gurmane. Počinje receptom za savremenu fritatu inspirisanu Denizom Zembom. Glavno jelo je mekano goveđe meso u mirisnom sosu.
19:20
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko sprema jela za gurmane. Od škampa i nekoliko zrelih paradajza pravi prelepo predjelo. Iz ribarskih mreža vadi neke nepoznate ribe i pravi od njih brudet bez kostiju.
19:55
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
U Puebli, Čak Hjuz se sastaje s vlasnikom štanda za prodaju soka, koji vozi Čaka kvadom do lokalnog vulkana. Tamo pomažu čoveku koji prodaje takose, u pripremi kesadilje od divljih pečuraka.
20:20
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Sve se može naći u Meksiko Sitiju! Čak jede takos al pastor od svinjetine i upoznaje majstora za tetovaže, koji mu radi najnoviju tetovažu.
20:50
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Džejms Martin stiže u Dalas, i odlazi na ranč Sautfork, iz serije "Dalas". Džejms obilazi ranč, gde priprema obrok. U Dalasu, Džejms odlazi da vidi kako teku pripreme za državni sajam Teksasa.
21:55
info
Čupavi bajkeri idu na sever
Ove nedelje, Čupavi bajkeri voze se kroz neverovatnu lepotu okruga Pik koji svake godine ga poseti 13 miliona ljudi.
22:55
info
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Rik otkriva istoriju i najbolju pripremu jorkširskog pudinga. Iza kaše od graška uživa u piću i prisećanju na svog književnog heroja Dž. Betjemana pa ide u najveću fabriku tofua u Britaniji.
23:30
info
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Pisac o hrani Gurdip Lojal vodi Rika u obilazak najbolje indijske hrane Lestera. Tu je i priča o tome kako je mlin spasila potražnja za čapati brašnom.
00:05
info
Prijatno
Aroma peciva podseća na lepa porodična okupljanja. Prvo su na meniju perece od integralnog brašna i sira.
00:35
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadija je u Velsu i uči od uzgajivača ovaca Ričarda Roderika, kako da postane pastir. Nadija priprema Ričardu jagnjeću bunu serviranu sa "naan" lepinjom i belim lukom.
01:15
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
U Puebli, Čak Hjuz se sastaje s vlasnikom štanda za prodaju soka, koji vozi Čaka kvadom do lokalnog vulkana. Tamo pomažu čoveku koji prodaje takose, u pripremi kesadilje od divljih pečuraka.
01:45
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Džejms Martin stiže u Dalas, i odlazi na ranč Sautfork, iz serije "Dalas". Džejms obilazi ranč, gde priprema obrok. U Dalasu, Džejms odlazi da vidi kako teku pripreme za državni sajam Teksasa.
02:30
info
Božićna gozba: Remon Blan
Najpoznatiji francuski kuvar u Britaniji, Remon Blan, pomoći će vam da napravite raskošan francuski božićni meni sa predjelima, glavnim jelima, desertima i veličanstvenim Bouche de Noel.
03:30
info
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver i njegov prijatelj Tobi Patok otvaraju nov restoran u Australiji.
04:15
info
Prijatno
Aroma peciva podseća na lepa porodična okupljanja. Prvo su na meniju perece od integralnog brašna i sira.
04:40
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadija je u Velsu i uči od uzgajivača ovaca Ričarda Roderika, kako da postane pastir. Nadija priprema Ričardu jagnjeću bunu serviranu sa "naan" lepinjom i belim lukom.
05:10
info
Put začina: Šejn Delija
U devetoj epizodi serijala "Put začina: Šejn Delija" kuvar putuje od Isfahana, glavnog grada drevne Persije, do Teherana, koji je centar savremenog Irana.
05:35
info
Put začina: Šejn Delija
Nakon putovanja od skoro dve hiljade kilometara i nakon istraživanja dve hiljade godina kulinarske prošlosti, Šejn stiže na sever Irana.
06:00
info
Hestonova gozba
Heston pronalazi inspiraciju iz "Alisi u zemlji čuda" kako bi organizovao verziju šeširdžijine čajanke, ali sa čudnim obrocima.