24 Kitchen

24 Kitchen

06:00
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Meksiko je svetski poznat po festivalima. U grad Uamantla, hiljade ljudi dolazi na jednu noć, da bi videli ulice pretvorene u tepih cveća, od 8 km.
06:25
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čak Hjuz stiže u Oahaku, i odlazi do štanda za prodaju meksičke pice Tlajude, koja se servira do kasno u noć.
06:50
info
Čupavi bajkeri idu na sever
Čupavi bajkeri idu na sever
Ove nedelje Čupavi bajkeri nastavljaju svoju severnu odiseju u okrugu Nortamberlend.
07:50
info
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver i njegov prijatelj Tobi Patok otvaraju nov restoran u Australiji.
08:50
info
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Sufle parfe. Ne morate da znate francuski da biste znali da je u pitanju savršenstvo kulinarstva. Kuvar Pavlov pokazaće dve vrste suflea, jedan klasičan i jedan pravljen od marakuje.
09:25
info
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Svi sanjamo o tome da započnemo dan bogatim doručkom i da uz popodnevnu kafu pojedemo neki lep dezert.
09:55
info
Božićna gozba: Remon Blan
Božićna gozba: Remon Blan
Najpoznatiji francuski kuvar u Britaniji, Remon Blan, pomoći će vam da napravite raskošan francuski božićni meni sa predjelima, glavnim jelima, desertima i veličanstvenim Bouche de Noel.
11:10
info
Prijatno
Prijatno
Lora i Stojan predstavljaju zanimljive recepte i korisne savete za različite prilike.
11:25
info
Prijatno
Prijatno
Aroma peciva podseća na lepa porodična okupljanja. Prvo su na meniju perece od integralnog brašna i sira.
11:55
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko deli meni za praznike, za prave gurmane. Počinje receptom za savremenu fritatu inspirisanu Denizom Zembom. Glavno jelo je mekano goveđe meso u mirisnom sosu.
12:20
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko sprema jela za gurmane. Od škampa i nekoliko zrelih paradajza pravi prelepo predjelo. Iz ribarskih mreža vadi neke nepoznate ribe i pravi od njih brudet bez kostiju.
12:55
info
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Rik otkriva istoriju i najbolju pripremu jorkširskog pudinga. Iza kaše od graška uživa u piću i prisećanju na svog književnog heroja Dž. Betjemana pa ide u najveću fabriku tofua u Britaniji.
13:30
info
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Pisac o hrani Gurdip Lojal vodi Rika u obilazak najbolje indijske hrane Lestera. Tu je i priča o tome kako je mlin spasila potražnja za čapati brašnom.
14:10
info
Čupavi bajkeri idu na sever
Čupavi bajkeri idu na sever
Ove nedelje, Čupavi bajkeri voze se kroz neverovatnu lepotu okruga Pik koji svake godine ga poseti 13 miliona ljudi.
15:05
info
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver i njegov prijatelj Tobi Patok otvaraju nov restoran u Australiji.
16:05
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadijine kulinarske avanture
Nadija je u Velsu i uči od uzgajivača ovaca Ričarda Roderika, kako da postane pastir. Nadija priprema Ričardu jagnjeću bunu serviranu sa "naan" lepinjom i belim lukom.
16:45
info
Prijatno
Prijatno
Aroma peciva podseća na lepa porodična okupljanja. Prvo su na meniju perece od integralnog brašna i sira.
17:05
info
Prijatno
Prijatno
Lora i Stojan predstavljaju zanimljive recepte i korisne savete za različite prilike.
17:20
info
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Nešto slatko: Pavel Pavlov
Skandinavci su poznati po raznolikim kolačima koje serviraju uz kafu.
17:50
info
Put začina: Šejn Delija
Put začina: Šejn Delija
U devetoj epizodi serijala "Put začina: Šejn Delija" kuvar putuje od Isfahana, glavnog grada drevne Persije, do Teherana, koji je centar savremenog Irana.
18:20
info
Put začina: Šejn Delija
Put začina: Šejn Delija
Nakon putovanja od skoro dve hiljade kilometara i nakon istraživanja dve hiljade godina kulinarske prošlosti, Šejn stiže na sever Irana.
18:55
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko deli meni za praznike, za prave gurmane. Počinje receptom za savremenu fritatu inspirisanu Denizom Zembom. Glavno jelo je mekano goveđe meso u mirisnom sosu.
19:20
info
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko: Tradicionalno ali drugačije
David Skoko sprema jela za gurmane. Od škampa i nekoliko zrelih paradajza pravi prelepo predjelo. Iz ribarskih mreža vadi neke nepoznate ribe i pravi od njih brudet bez kostiju.
19:55
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
U Puebli, Čak Hjuz se sastaje s vlasnikom štanda za prodaju soka, koji vozi Čaka kvadom do lokalnog vulkana. Tamo pomažu čoveku koji prodaje takose, u pripremi kesadilje od divljih pečuraka.
20:20
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Sve se može naći u Meksiko Sitiju! Čak jede takos al pastor od svinjetine i upoznaje majstora za tetovaže, koji mu radi najnoviju tetovažu.
20:50
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Džejms Martin stiže u Dalas, i odlazi na ranč Sautfork, iz serije "Dalas". Džejms obilazi ranč, gde priprema obrok. U Dalasu, Džejms odlazi da vidi kako teku pripreme za državni sajam Teksasa.
21:55
info
Čupavi bajkeri idu na sever
Čupavi bajkeri idu na sever
Ove nedelje, Čupavi bajkeri voze se kroz neverovatnu lepotu okruga Pik koji svake godine ga poseti 13 miliona ljudi.
22:55
info
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Rik otkriva istoriju i najbolju pripremu jorkširskog pudinga. Iza kaše od graška uživa u piću i prisećanju na svog književnog heroja Dž. Betjemana pa ide u najveću fabriku tofua u Britaniji.
23:30
info
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Kulinarske priče sa Rikom Stajnom
Pisac o hrani Gurdip Lojal vodi Rika u obilazak najbolje indijske hrane Lestera. Tu je i priča o tome kako je mlin spasila potražnja za čapati brašnom.
00:05
info
Prijatno
Prijatno
Aroma peciva podseća na lepa porodična okupljanja. Prvo su na meniju perece od integralnog brašna i sira.
00:35
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadijine kulinarske avanture
Nadija je u Velsu i uči od uzgajivača ovaca Ričarda Roderika, kako da postane pastir. Nadija priprema Ričardu jagnjeću bunu serviranu sa "naan" lepinjom i belim lukom.
01:15
info
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
Čakova slobodna nedelja: Meksiko
U Puebli, Čak Hjuz se sastaje s vlasnikom štanda za prodaju soka, koji vozi Čaka kvadom do lokalnog vulkana. Tamo pomažu čoveku koji prodaje takose, u pripremi kesadilje od divljih pečuraka.
01:45
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Američka avantura sa Džejmsom Martinom
Džejms Martin stiže u Dalas, i odlazi na ranč Sautfork, iz serije "Dalas". Džejms obilazi ranč, gde priprema obrok. U Dalasu, Džejms odlazi da vidi kako teku pripreme za državni sajam Teksasa.
02:30
info
Božićna gozba: Remon Blan
Božićna gozba: Remon Blan
Najpoznatiji francuski kuvar u Britaniji, Remon Blan, pomoći će vam da napravite raskošan francuski božićni meni sa predjelima, glavnim jelima, desertima i veličanstvenim Bouche de Noel.
03:30
info
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver: Australijska kuhinja
Džejmi Oliver i njegov prijatelj Tobi Patok otvaraju nov restoran u Australiji.
04:15
info
Prijatno
Prijatno
Aroma peciva podseća na lepa porodična okupljanja. Prvo su na meniju perece od integralnog brašna i sira.
04:40
info
Nadijine kulinarske avanture
Nadijine kulinarske avanture
Nadija je u Velsu i uči od uzgajivača ovaca Ričarda Roderika, kako da postane pastir. Nadija priprema Ričardu jagnjeću bunu serviranu sa "naan" lepinjom i belim lukom.
05:10
info
Put začina: Šejn Delija
Put začina: Šejn Delija
U devetoj epizodi serijala "Put začina: Šejn Delija" kuvar putuje od Isfahana, glavnog grada drevne Persije, do Teherana, koji je centar savremenog Irana.
05:35
info
Put začina: Šejn Delija
Put začina: Šejn Delija
Nakon putovanja od skoro dve hiljade kilometara i nakon istraživanja dve hiljade godina kulinarske prošlosti, Šejn stiže na sever Irana.
06:00
info
Hestonova gozba
Hestonova gozba
Heston pronalazi inspiraciju iz "Alisi u zemlji čuda" kako bi organizovao verziju šeširdžijine čajanke, ali sa čudnim obrocima.